Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

 

Bij Commenda staat privacy voorop. Uw gegevens zijn bij ons veilig. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe wij omgaan met uw gegevens die wij verzamelen via deze website.

Over Commenda
Commenda is een financiële dienstverlener die onder toezicht staat van de Nederlandsche Bank. Wij verlenen onze diensten aan particulieren en Nederlandse vennootschappen. Commenda verricht verschillende diensten zoals het opstellen van rapportages en jaarrekeningen. Het volledig ontzorgen van onze cliënten staat centraal. 

Soort Persoonsgegevens
Als u onze website bezoekt, verzamelen wij alleen uw IP-adres. Uw IP-adres wordt direct geanonimiseerd. Wij verzamelen verder geen persoonsgegevens van u. U kunt nergens uw persoonsgegevens achterlaten op onze website.

Cookies
Wij maken gebruik van twee soorten cookies, functionele cookies en analytische cookies. Functionele cookies zijn nodig om onze website goed te laten werken en zorgen ervoor dat u de website zo goed mogelijk ziet. Analytische cookies gebruiken wij om te zien hoe u gebruikt maakt van onze website. Omdat wij behalve uw IP-adres geen andere persoonsgegevens (geanonimiseerd) opslaan, beschermen wij uw privacy.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe onze website wordt gebruikt. De informatie die wij verzamelen via Google Analytics gebruiken wij niet voor een ander doel. Google Analytics verzamelt IP-adressen. Uw IP-adres is niet (volledig) zichtbaar voor Google Analytics omdat wij deze informatie hebben geanonimiseerd. Wij hebben met Google Analytics in een verwerkersovereenkomst afgesproken dat er geen data aan derden mag worden verstrekt. De gegevens die wij via Google Analytics verwerken, gebruiken wij niet voor andere diensten van Google. Wij hebben geen invloed op de verdere verwerkingen van Google. Meer informatie over het privacybeleid van Google Analytics kunt u hier vinden.

Persoonsgegevens verstrekken aan derden
In principe verwerken wij alleen uw IP-adres en ontvangen wij verder geen persoonsgegevens van u. Uw IP-adres wordt in geanonimiseerde vorm verwerkt door Google Analytics. Uw persoonsgegevens worden verder niet aan derden verstrekt.

Wijzigingen in verklaring
Commenda kan deze privacyverklaring wijzigen. Wij zullen de wijzigingen publiceren op deze website. Wij raden uw aan deze privacyverklaring regelmatig te bekijken zodat u altijd op de hoogte bent van ons privacybeleid. 

Opmerking over deze verklaring?
Wij helpen u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Contactgegevens
Als u naar aanleiding van onze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kunt u dit doen via onderstaande contactgegevens:

E-mail:
privacy@commenda.eu

Telefoon:
088 505 1000

Adres:
Commenda
Claude Debussylaan 46
1082 MD Amsterdam