Commenda wordt uitsluitend betaald door de cliënten: particulieren en families. Andere inkomstenbronnen hebben wij niet. Dit maakt elke vorm van belangenverstrengeling onmogelijk. Daardoor kunnen wij u onafhankelijk, objectief en neutraal adviseren. Zó is Commenda gegarandeerd de most trusted advisor.

Onafhankelijk en geen belangenverstrengeling

Het belangrijkste dat Commenda onderscheidt, is onze onafhankelijkheid:

  • Commenda heeft geen eigen producten die wij moeten verkopen en wij ontvangen geen 'kickbacks' van leveranciers.
  • Commenda is niet verbonden aan een financiële instelling.
  • Commenda biedt geen vermogensbeheer aan, maar alleen bestuur. Daardoor is er geen belangenverstrengeling tussen beheer en bestuur. Commenda is hiermee voor u een kritisch, deskundig en bovendien objectief gesprekspartner.

Persoonlijk en nadruk op kostenverlaging

Commenda heeft een persoonsgerichte en resultaatgerichte aanpak. Wij streven een langdurige relatie met onze opdrachtgevers na.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat scherp en analytisch naar financiële instellingen en leveranciers te kijken. We hebben alle vrijheid om externe kosten van deze leveranciers als goed koopman uit te onderhandelen. Dat levert kostenvoordelen op, die integraal aan onze cliënten doorgegeven worden.

We onderscheiden ons door het accent op kostenverlaging en het de familie zo gemakkelijk mogelijk te maken, het 'ontzorgen'. Het vertrekpunt zijn de persoonlijke wensen van de cliënt. Het doel is een optimaal effect.

Maatwerk in samenwerking met topadviseurs

Het werkgebied van Commenda is een professioneel kenniscentrum. Wij verenigen de krachten van financieel specialisten van en voor meerdere cliënten. Die synergie biedt schaalvoordelen, waaronder de bundeling van ideeën en assets, een vergroting van het netwerk en betaalbare toegang tot topservices van 's werelds beste financieel specialisten.

Commenda verleent op diensten op maat. Om maatwerkdiensten te kunnen blijven leveren, investeert Commenda in de opleiding van haar medewerkers, haar netwerken, maar ook in haar omgeving. Commenda ondersteunt eveneens verschillende organisaties met geestelijke bijstand of financiële steun. Daarmee geven wij uiting aan onze verantwoordelijkheid die Commenda voelt als maatschappelijk betrokken organisatie.

  • English
  • Español
  • Nederlands

Waarom Commenda?

Over Commenda

 
home