Commenda Family Office is een multi family office: een gespecialiseerd kantoor dat alle denkbare financiële en administratieve diensten verzorgt voor een selecte groep van zeer vermogende particulieren.

Rechterhand van de cliënt en de familie

Iedereen is uniek en Commenda Family Office begrijpt dat. Wij danken onze goede naam aan de exclusieve zorg voor het financiële welzijn van de gehele familie. De werkzaamheden van Commenda Family Office lopen uiteen van administratieve en secretariële ondersteuning (zoals het verzorgen van uw zakelijke en desgewenst persoonlijke post) tot aan advisering over asset allocatie en het risico-rendementevenwicht. Wij verzorgen uw cashmanagement: het beheer van alle kortlopende liquiditeiten, maar ook gewoon het betalen van facturen. U bepaalt tot welk privacy niveau wij gaan. Voor family governance maakt Commenda bijvoorbeeld een statuut en een nabestaandendraaiboek en implementeert de fiscaal-juridische structuur. Andere diensten van het family office zijn bijvoorbeeld het in kaart brengen van uw volledige vermogen en het administreren van bepaalde bestanddelen, waaronder huizen, investeringen, private equity en de boekhouding. We concentreren ons op het beperken van risico's en het flexibel laten renderen van uw vermogen. We geven een second opinion en brengen u, indien nodig, in contact met bekende topadviseurs en onze netwerken.

Advies op topniveau

Commenda Family Office werkt nauw samen met uw en onze adviseurs. De werkwijze van Commenda is vastgelegd in procedures. Uw wensen en voorkeuren worden vastgelegd in draaiboeken, zodat de kwaliteit van de dienstverlening is gewaarborgd. Daardoor zijn ook de diensten van een multi family office volledig gericht op u persoonlijk. Als de spreekwoordelijke spin in het web coördineert en controleert Commenda de inzet van alle derden. Denk daarbij aan asset structuring, toezicht op gemaakte afspraken en kosten, het bewaken van doorlooptijden en ondersteuning op het gebied van liefdadigheid.

Commenda heeft veel ervaring en een groot netwerk. Commenda deelt haar kennis en ervaring daarnaast op Europees niveau.

Een kroon op het werk van Commenda is de adviespraktijk voor single-family offices. De consultants van Commenda assisteren families steeds vaker bij het opzetten van een eigen kantoor. Desgevraagd neemt Commenda graag een gedeelte van de activiteiten van een family office over - een ideale oplossing voor een beginnend family office en voor een family office dat tijdelijk overvraagd is.

Uw aanspreekpunt in Amsterdam is Frederik Redelé.

  • English
  • Español
  • Nederlands

Rechterhand van
de client en de familie

Family Office

 
home