Commenda is een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij stellen niet alleen geld maar ook onze medewerkers en kennis en ervaring beschikbaar voor projecten. Dit is een stimulans voor onze medewerkers, onze cliënten en de samenleving. Met onze activiteiten en middelen levert Commenda vrijwillig een bijdrage aan de samenleving.

Emma at Work
emma at workDe oprichter en partner van Commenda, Frederik Redelé, is sinds kort Penningmeester bij Emma at Work, een non-profit uitzendbureau voor jongeren met een chronische ziekte. De stichting Emma at Work startte in 2006 nadat het Emma Kinderziekenhuis AMC een jaar eerder de Zorgvernieuwingsprijs won voor het idee om een uitzendbureau voor jongeren met een chronische ziekte op te richten. Achterliggende gedachte is om behalve medische zorg, via Emma at Work ook maatschappelijke zorg te geven aan de vele jongeren die door ziekte vaak een achterstand op hun leeftijdsgenoten hebben. Door actief betrokken te zijn brengt Commenda zowel haar financiële kennis als middelen in Emma at Work.
www.emma-at-work.nl

Het Nationale Ballet
In de bijna 50 jaar die Het Nationale Ballet bestaat, is het gezelschap opgeklommen tot de wereldtop. Het Nationale Ballet is met 80 dansers niet alleen het grootste balletgezelschap dat ons land rijk is, maar ook het enige dat klassiekers zoals Het Zwanenmeer op het repertoire heeft staan.

Ballet beweegt ons, toont ons de mens in al zijn kracht en kwetsbaarheid. Als Vriend van Het Nationale Ballet maakt u het mogelijk dat ballet de kans krijgt om te bloeien, dansers de ruimte krijgen die ze nodig hebben. Zodat ze ons kunnen blijven raken en ook toekomstige balletliefhebbers kunnen genieten van de unieke voorstellingen van Het Nationale Ballet. 

Kijk voor meer informatie op:
www.het-ballet.nl/vrienden | www.het-ballet.nl

Kunst en Cultuurprojecten
Wij hechten veel waarde aan kunst en cultuur en sponsoren daarom diverse cultuurprojecten met geld en tijd. Daarbij vinden wij het belangrijk om vooral maatschappelijk breed gedragen projecten een kans te geven.

  • English
  • Español
  • Nederlands

Maatschappelijk betrokken

Over Commenda

 
home