Estate Planning gaat over u en uw vermogen. Over fiscale en juridische beslissingen die u nu neemt en invloed hebben op uw vermogen tijdens en na uw leven. Estate Planning slaat de brug tussen familierecht en ondernemingsrecht. En is daarmee heel persoonlijk.

Wetten. Wensen. Wijsheid.
Voor Commenda Estate Planning zijn uw wensen met betrekking tot uw vermogen het uitgangspunt. Wetgeving biedt de kaders waarbinnen we werken. Dat klinkt afstandelijk, bijna klinisch. In de praktijk ontpoppen de mensen van Commenda Estate Planning zich tot een huisvriend. Warme persoonlijkheden waarmee je van tijd tot tijd in huiselijke sfeer je wensen én zorgen bespreekt. En die dan niet met dikke adviesrapporten komen, maar met nuchtere, pragmatische oplossingen. Of heldere keuzes voorleggen.

Fransje Geers en Rob Ribbers opereren al geruime tijd als team op het gebied van Estate Planning, ieder vanuit een specifieke invalshoek. Samen hebben ze de wijsheid die u in uw estate planning nodig heeft.

Met Fransje Geers en Rob Ribbers voert u uitzonderlijk goede gesprekken die verder gaan dat wat u met uw notaris bespreekt. Ze zijn uw vertrouwen waard.

www.commendaestateplanning.com

  • English
  • Español
  • Nederlands

Estate Planning

most trusted advisor

 
home